MÖRE MASKINER AB är ett sälj & konstruktions-bolag som förenklar och effektiviserar våra kunders hantering inom entreprenad & skog och lantbruk. Vi importerar och exporterar kvalitativa entreprenad & skogs- och lantbruksmaskiner för ett hållbart jordbruk. Vi arbetar i huvudsak på den Nordiska och Centraleuropeiska marknaden. 
Vi söker nu en driven och resultatinriktad: 
SÄLJLEDARE 
Arbetsuppgifter
Som säljledare arbetar du med våra större kunder för att behålla och utveckla dessa konton. Du ansvarar för att upprätta strategiska planer för hela säljorganisationen och planer för marknadsutveckling inom affärsområdet. 
Vi söker en modern ledare som är duktig på lagbygge och som peppar, stöttar och utmanar verksamheten till nya nivåer. 
Du ska ha möjlighet att resa i yrket (när det är möjligt igen) då tjänsten omfattar både kund- och tillverkarbesök i Europa och Sverige samt närvaro på nationella och internationella mässor och utställningar under begränsade perioder av året. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka och ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.
Personliga egenskaper
Vi ser att du är energisk, självdrivande och resultatorienterad med stor entusiasm för försäljning och att träffa kunder för att skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer. Du har lätt för att ta reda på och sälja in kundnyttan på ett enkelt sätt och kan anpassa dig till olika kunders nivå. 
Du är en naturlig ledare med intresse för att coacha laget och lyfta ditt team.
Du har en bra helhetssyn med struktur, genomdrivande och uppföljning av resultat för din avdelning. 
Du gillar utmaningar, har koll på förändringar på marknaden som också kräver nya idéer och du trivs med ett högt arbetstempo och många bollar i luften. 
Du är orädd och trygg med att ta beslut angående att realisera förnyelser och effektiviseringar som gynnar utvecklingen.  

 

Kompetenser
Förmågan och erfarenhet av att sköta inköp och försäljning där du tidigare har haft ansvar för budget och rutiner. 
Utbildning exempelvis inom marknadsföring, försäljning, entreprenörsprogram, ekonomi eller motsvarande kunskaper som förvärvats i praktiken.
God datavana i affärs- eller CRM-system.
Meriterande
Dokumenterad framgångsrik försäljning inom lantbruk, skogsbruk eller entreprenad och kunskaper i tyska är meriterande. 
Språk 
Svenska och engelska i tal och skrift. 
Placeringsort:
Kalmar
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. 
Intresserad? 
Sök då direkt på denna länk:  https://tech.interspeedia.com/jobs/17986.57286.53311.1  
Där kan du ladda upp ditt CV och brev samt svara på en kort intervju som tar c:a 5 minuter att fylla i. 

Vi vill ha din ansökan senast den 30 april men skicka gärna in din ansökan direkt eftersom vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Följ oss på Facebook