Matarbord och lyftbord - more

STARTPRODUKTERMASKINKATALOGINFORMATIONRESERVDELAR
Till innehåll

Kraftigt stegmatarbord för hantering av fallande stocklängder.
• 2 hydraliska cylindrar manövrerar de kraftiga steg-frammatningen
• Extremt krafig konstruktion
• Stegmataren levereras komplett med en stor lagringsdel
• Enkel att montera, kan kopplas direkt på vedproc. hydraulik
• 3 m bred, anpassad för TAJFUN matarbord

Matarbord med hydraulisk lyftarm med drivning på båda stålvalsarna. Hopfällbart för smidig transport och förvaring. Vedprocessorn är som standard utrustad med fäste för upphängning av bordet vid transport.

En riktig ved-fabrik! Hela lass ryms i lagringsdelen, stockarna matas styckvis fram till matarbordet, effektiv inmatning till vald längd, snabb kapning med 17" sågsvärd, klaffsystem lägger ned vedbiten, snabbgående klyvkolv med 15 ton klyvkraft, bred svängbar elevator med steglös hastighet.

Matarbord med hydraulisk lyftarm lyfter tunga stockar upp till 400kg. Kraftiga tandade matningsrullar matar säkert fram stocken. Med hjälp av processorns hydraulik sker matning med matarbordet & inmatningselevator.

Bogserat matarbord med stor lagringsficka. Enkelt att och ställa in höjd och lutning med de sex höj/sänkbara stödbenen. Kopplas enkelt till vedprocessorns hydrauluttag. Stort lagringsutrymme med kraftiga frammatningskedjor. 1-stockmataren förser de sidställda stålrullarna med en stock i taget. Bordets alla funktioner manövreras från processorns reglage.


Priser exkl. moms & frakt. © Copyright 1995-2018 Möre Maskiner AB
Tillbaka till innehåll